moov-Taru.jpg

Taru Uusitalo

Olen toiminut Pilates-ohjaajana kymmenen vuotta. Vuosien varrella oma osaaminen on painottunut selkävaivojen hoitoon. Kokemusta on niin nuorten rasitusmurtumista, skolioosin konservatiivisesta kuntoutukseta kuin iäkkäiden kulumamuutoksista. Yleisimpiä ovat välilevyperäiset vaivat. Asiakaskuntaani kuuluu siis eri-ikäisiä lapsia, naisia ja miehiä. Minulla on monipuolinen urheilutausta niin kilpaurheilijana, valmentajana, seuratoimijana kuin urheilevan lapsen vanhempana. Erityisinä kiinnostuksen kohteenani ovat selkäkipuisten ohella: hengitysfysioterapia, äitiysfysioterapia sekä urheilijoiden ennaltaehkäisevä- ja vammanjälkeinen kuntoutus. Yliopisto-opinnot terveystieteen alalla myös odottavat tekijäänsä. Pääaineenani on liikuntalääketiede.

Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymän STOTT PILATES® koulutuksen saanut ohjaaja. Pilates-ohjaajakoulutuksen olen aloittanut Oulussa, kanadalaisten kouluttajien toimesta, vuonna 2008. PilatesRefromer-laitetunnit aloitin ensimmäisenä Turussa jo vuonna 2009. Viime vuosina olen jatkokouluttautunut Tukholmassa. Vuoden 2019 aikana saan valmiiksi STOTT PILATES® täyden ohjaajalisenssin.

Ohjaajana olen erittäin tarkka, mutta lempeä ja kannustava. Mottoni onkin: kaupassa tai leikkauspöydällä ei uusia lihaksia myydä - ainoastaan ahkerasti harjoittelemalla voit saavuttaa pysyviä tuloksia!